Haulerwijk

Val jij in de prijzen bij de Snikkerun?

Val jij in de prijzen bij de Snikkerun?

Heb jij zaterdagavond 1 juli de Snikkerun al op de kalender staan? Afzien op 5 of 10 kilometer en je eigen tijd verbeteren. Of misschien win jij wel een van de mooie prijzen.

Winnaars krijgen een beker en een bos bloemen met een tasje biologische producten van Machandel en een cadeaubon van Intersport Superstore Roden. Voor de tweede prijs is er een beker en een cadeaubon van Hans Menken en de derde wint een beker en een suikerbrood van Bakkerij van der Molen. Voor de beste Haulerwijker heer en dame op beide afstanden is er de befaamde wisselbeker en daarnaast ook nog een lunchbon van Bitter en Zoet of van Pand 1880 of een high tea bij het Witte Huis of een diner bij Stap es In in Donkerbroek. Als extra prijs voor de beste heer en dame op de 10 km uit Haulerwijk, Waskemeer, Haule of Donkerbroek is er een strippenkaart te winnen voor 10x gratis fitnessen bij Sportcentrum Haulerwijk.

KIDSRUN

De kidsrun van 3 tot 12 jaar is net als vorig jaar een survivalrun waarbij elk kind een medaille krijgt. De stormbaan blijft de hele avond staan, dus neem je kind vooral mee als je zelf ook meedoet. Plezier voor het hele gezin!

Schrijf je in op www.snikkerun.nl en trek je loopschoenen vast aan! Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda