Haulerwijk

Kalender 2024 Zwembad Haulewelle

De eerste voorbereidingen voor een nieuwe kalender zijn weer begonnen. Deze weekkalender is een uitgave van stichting ‘De Vrienden van Haulewelle’. Hiermee wil men graag geld ophalen dat gebruikt kan worden voor het zwembad.

Verenigingen in Haule, Waskemeer en Haulerwijk kunnen hun activiteiten net als vorig jaar doorgeven. De redactie van Maandblad 'Haulerwijk'; coördineert de samenstelling, het ontwerpen en drukken van de kalender voor de Vrienden van Haulewelle. U kunt uw activiteit doorgeven op e-mail krant@haulerwijk.nl (onder vermelding van 'kalender zwembad').

Graag vóór 15 september reageren om zeker te zijn dat uw gegevens worden opgenomen. Na deze datum gaat BVK grafisch vormgever er mee aan de slag om er iets moois van te maken. De drukkerij hoopt eind oktober de kalender gedrukt te hebben, zodat de verkoop op tijd kan beginnen.

FOTO'S OP DE KALENDER

Een aantal sportverenigingen uit Haule, Waskemeer en Haulerwijk zijn benaderd om foto’s aan te leveren. Met leuke, sportieve en historische foto’s van die verenigingen wordt de kalender van 2024 opgefleurd.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda