Haulerwijk

Barbecue Haulewelle groot succes

Tegen het einde van het seizoen wordt er in het zwembad jaarlijks een barbecue georganiseerd voor het personeel en alle vrijwilligers.

Het personeel heeft ook het afgelopen seizoen weer laten zien te beschikken over een echt 'Haulewelle hart' en zijn erg betrokken bij het wel en wee van het zwembad. Vrijwilligers kennen wij in allerlei soorten en maten:  toezichthouders, medewerkers aan de kassa, medewerkers die onderhoud plegen, medewerkers voor het onderhoud van de technische installatie en uiteraard diverse medewerkers voor allerlei voorkomende klussen en werkzaamheden.

ZONNETJE

Het is dan ook een goede traditie om een keer per jaar het personeel en de vrijwilligers tijdens een barbecue in het zonnetje te zetten. In een gezellige, sfeervolle ambiance kunnen gelijk de banden onder het genot van een hapje en drankje verder worden versterkt. Tijdens de barbecue zijn de vrijwilligers Rene de Haan en Gelske Hoftra extra in het zonnetje gezet. Na 17 jaar als vrijwillig toezichthouder aan het bad te hebben gestaan, geven zij het stokje nu over. Rene en Gelske enorm bedankt voor jullie inzet!

Heeft u ook een warm hart voor het zwembad en wilt u er graag bij betrokken worden? Meld u dan aan als vrijwilliger door een mail te sturen aan info@haulewelle.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda