Haulerwijk

Tussen kunst, kitsch & koffie

Tussen kunst, kitsch & koffie

Op zaterdag 21 oktober 2023 is iedereen van harte welkom in Pand 1880 voor een bijzondere happening over ‘kunst, kitsch en koffie’!

KUNST OF KITSCH Vanaf 14.30 uur is iedereen van harte welkom om eigen kunstvoorwerpen of zoldervondsten te laten taxeren door veilingmeester Richard Hessink. Hij is oprichter van het Venduehuis Zwolle en Hessink's internationale veilingen en daarnaast ook bedenker, presentator en co-host van onder andere de Nederlandse televisieprogramma's 'Geen Kaf Maar Kore' en 'Schatgraven in Gelderland'. Op deze middag kunt u uw objecten vrijblijvend en gratis laten taxeren.

HET LEKKERSTE BAKJE TROOST

Als extra activiteit wordt deze middag in Pand 1880 een wedstrijd georganiseerd die helemaal draait om het lekkerste bakje koffie. Wie zet het lekkerste bakje troost? De wedstrijd is toegankelijk voor individuele deelnemers, maar je kunt ook deelnemen als vereniging, familie of vriendengroep. De enige voorwaarde is dat de koffie wordt gemalen met een zelf meegebrachte handkoffiemolen en eigen meegebrachte gebrande koffiebonen. U stelt dus uw eigen melange samen. Zo dingt u mee naar een mooie prijs.

AANMELDEN

Aanmelden voor de koffiewedstrijd is gratis en kan door een mail te sturen aan organisator Carolina Verhoeven van het Culinair Erfgoed Centrum, via culinairerfgoedcentrum@gmail.com of te bellen via 06-83272405. Vooraf aanmelden voor de taxatie is niet nodig.

GRATIS TOEGANG

De activiteiten worden gehouden bij Pand 1880 op zaterdag 21 oktober tussen 14.30 uur en 16.30 uur en zijn gratis toegankelijk.

Foto: Sjoerd Weiland

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda