Haulerwijk

Word lid van de Ondernemersvereniging

Bent je een gedreven ondernemer op zoek naar groeikansen en netwerkmogelijkheden? Zoek niet verder! De Ondernemersvereniging Haulerwijk nodigt je uit om lid te worden van onze dynamische vereniging van lokale ondernemers.

Er zitten meerdere voordelen aan een lidmaatschap. Je verbreedt je zakelijke contacten en bouwt waardevolle relaties op met mede-ondernemers. Je hebt via de vereniging korte lijntjes met de gemeente. Je vergroot je zichtbaarheid in de lokale gemeenschap en trekt daardoor nieuwe klanten aan. En je doet uiteraard mee aan de evenementen en bijeenkomsten die voor de leden worden georganiseerd, zoals bedrijfsbezoeken en netwerkborrels.

LID WORDEN

Het bestuur van de Ondernemersvereniging Haulerwijk gaat binnenkort ondernemers die een actieve inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebben, maar nog geen lid zijn, actief benaderen. Maar dat hoef je natuurlijk niet af te wachten. Als je interesse hebt, kun je ook een mail sturen aan het secretariaat via ondernemers@haulerwijk.nl om lid te worden of eerst meer informatie in te winnen. Het eerste jaar betaal je maar de helft van de reguliere contributie. Samen kunnen we groeien en de belangen van al onze lokale ondernemers vertegenwoordigen!

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda