Haulerwijk

Volkskerstzang 2023

Op zaterdag 16 december vindt de jaarlijkse Volkskerstzang plaats in Sportcentrum Haulerwijk. Het is de 16e keer dat het wordt georganiseerd. Nog altijd zorgt het voor een volle sporthal. Deze keer is er weer gezorgd voor een mooi programma.

De plaatselijke koren It Ljochtbeaken o.l.v. Jaap Kuperus, het Interkerkelijk koor Voices o.l.v. Aurelia Ruis en muziekvereniging Excelsior o.l.v. Petra Rodenboog. Nieuw vanuit de Evangelische Gemeente Roderesch/Haulerwijk is de gospelgroep His Creation. Daarnaast is Folkert-Hans Tolsma de gast dit jaar.

FOLKERT-HANS

Als je een muzikant in hart en nieren wilt zien en horen dan is Folkert-Hans er wel een. Met zang, trompet en saxofoon zorgt hij ervoor dat elk optreden onvergetelijk wordt. Al jong begon hij met trompetspelen. Ondertussen is hij solo artiest geworden en treedt met zijn eigen repertoire door het hele land op. Ook scoorde hij de afgelopen jaren hits in de Fryske Top 100. Folkert-Hans zal deze avond niet alleen solo actief zijn maar ook optreden met koor, orkest en samenzang.

KERSTVERHAAL EN SAMENZANG

Er is dus veel te zien en te horen en veel ruimte om samen te zingen. Daarnaast zal een van de leerlingen van cbs De Paadwiizer uit Waskemeer het kerstverhaal voorlezen. Een afwisselend programma dat jong en oud zal aanspreken.

IEDEREEN WELKOM

De Volkskerstzang begint om 19.30 uur en vanaf 18.45 uur is de zaal open. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. De commissie nodigt alle inwoners van Haule, Haulerwijk, Waskemeer en omstreken uit voor deze sfeervolle kerstbeleving.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda