Haulerwijk

Informatiebijeenkomst Mijn Huis Op Maat

Informatiebijeenkomst Mijn Huis Op Maat

VOOR INWONERS MET EEN EIGEN WONING VAN 70 JAAR EN OUDER. Goed wonen en ouder worden in uw eigen huis en uw eigen dorp. Dat vraagt om een goede voorbereiding. De gemeente Ooststellingwerf wil hier graag bij helpen.

Voor inwoners van Makkinga, Langedijke, Elsloo, Haulerwijk, Haule, Waskemeer, Donkerbroek en Nijeberkoop (met een eigen woning) start de actie Mijn Huis Op Maat. Ze organiseren een informatiebijeenkomst op donderdagmiddag 29 februari om 14 uur in dorpshuis Grietenijhûs, Oosterhuisweg 3 in Makkinga. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u uitgebreide informatie en ontmoet u de deskundigen van de gemeente en de lokale bedrijven. De bijeenkomst is voor 70+ inwoners van de dorpen Makkinga, Langedijke, Elsloo, Haulerwijk, Haule, Waskemeer, Donkerbroek en Nijeberkoop.

WAT IS MIJN HUIS OP MAAT IN OOSTSTELLINGWERF?

Veel ouderen blijven tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen. Maar vaak is de woning hier onvoldoende op aangepast. Dit kan leiden tot eenzaamheid, gezondheidsproblemen en valpartijen. Verhuizen is niet altijd een optie. Dit probleem raakt niet alleen u als bewoner zelf, maar ook uw familie en de thuiszorg. Daarom start de gemeente Ooststellingwerf het project Mijn Huis op Maat. Dit is allereerst een pilotproject in de dorpen Makkinga, Langedijke, Elsloo, Haulerwijk, Haule, Waskemeer, Donkerbroek en Nijeberkoop.

BENT U GEÏNTERESSEERD?

U kunt zich tot en met 22 februari aanmelden via www.mijnhuisopmaat.nl of neem contact op met Mieke Koot (06-23479438, e-mail: mieke@generatiethuis.nl). Meer informatie: www.mijnhuisopmaat.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda