Haulerwijk

Haulewelle maakt zich op voor nieuw seizoen

Haulewelle maakt zich op voor nieuw seizoen

‘Het bestuur van Zwembad Haulewelle is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen’, aldus voorzitter Gijsbert Hilhorst.

AANPASSINGEN

Afgelopen winter is door de vrijwilligers weer het nodige onderhoud gepleegd. Zo is het zwembad afgelopen herfst leeggepompt om de lekkage bij de 'naden' van het zwembad definitief te verhelpen.

PRIJZEN ABONNEMENTEN

Er is besloten de prijzen met gemiddeld 6% te verhogen. Ook als zwembad werden we afgelopen jaar en worden we dit jaar geconfronteerd met aanzienlijke verhoging van de personeelskosten, elektriciteitskosten voor de verwarming van het zwembad en extra kosten als gevolg van nieuwe regelgeving. 'Het afgelopen seizoen kende een moeilijke start maar is uiteindelijk naar tevredenheid verlopen. Ik hoop dat door de aanstelling van Afke Smid als coördinator van de werkzaamheden aan het bad en de zwemlessen het komend seizoen beter gaat verlopen', aldus de voorzitter.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Het bestuur zoekt nog vrijwilligers, die in de weekenden het team van vrijwillige toezichthouders willen komen versterken. Ook is er deze zomer plaats voor een paar vakantiewerkers, die allerlei onderhoudswerkzaamheden bij het zwembad kunnen doen.

MEER INFORMATIE

Het bestuur houdt de internetpagina haulewelle.nl en de eigen Facebookpagina actueel. Hier is voor iedereen te lezen wanneer het bad opengaat en welke maatregelen er gelden. Ook worden hier activiteiten aangekondigd, die in zwembad Haulewelle plaatsvinden.

WIJZE VAN BESTELLEN

U heeft de mogelijkheid om tot en met zaterdag 20 april een abonnement tegen voorverkooptarief aan te vragen en te betalen. Dit bij voorkeur via de website www.haulewelle.nl. Betaalt u na deze datum, dan geldt het normale tarief.

BELANGRIJK

'Wij willen graag recente foto's 'gezicht' kinderen van 6 t/m 17 jaar. Zonder deze foto's kunnen we geen abonnement maken. De abonnementen liggen dan vanaf de openingsdag zaterdag 20 april voor u klaar.' U dient bij het bestellen van het abonnement via de website www.haulewelle.nl direct via Ideal betalen via:

  • het scannen van de QR code met de betaalapp op je mobiel of
  • door je bank te kiezen en te betalen met hulp van je bankpas en je randomreader.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar de penningmeester: abonnementen@haulewelle.nl

VROEGZWEMMEN

Ook dit seizoen biedt zwembad Haulewelle weer de mogelijkheid om door de week elke ochtend van 7.30 uur tot 10.00 uur te zwemmen.

OPGAVE ZWEMLES

Zwembad Haulewelle streeft er ook weer naar zwemlessen aan te bieden deze zomer. In de Haulerwijk van maart volgt hierover meer informatie.

STICHTING LEERGELD

Stichting Leergeld biedt kansen aan kinderen van 4 tot 18 jaar om een zwemabonnement aan te vragen. Het aantoonbaar inkomen van de ouders moet beneden de 120% van het bijstandsniveau liggen, ook al is dit voor een korte periode het geval (bijvoorbeeld een ZZP, die tijdelijk geen inkomen heeft of een gezin met schulden problematiek). U kunt contact opnemen met deze stichting door te bellen met 06-45651314 of via de e-mail info@leergeldfrieslandoost.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda