Haulerwijk

Snikkeweek van 14 t/m 21 juli

Van zondag 14 t/m zondag 21 juli vindt de Snikkeweek weer plaats. Achter de schermen wordt er druk gewerkt om de laatste puntjes weer op de i te krijgen.

Uiteraard keren de best bezochte onderdelen van de afgelopen 2 jaar weer terug in het programma! Zo is er op woensdagmiddag weer de kindermiddag en is er die avond weer de Snikkeweekbingo in de feesttent. Vorig jaar deden hier maar liefst 160 deelnemers aan mee en komend jaar hoopt de organisatie dat aantal weer te overtreffen.

Ook het beachvolleybal keert op de donderdagavond terug op de agenda. Vorig jaar werden helaas wat teams teleurgesteld omdat het schema al helemaal vol was en daarom is er dit jaar voor gekozen om een extra veld aan te leggen, waardoor er meer teams kunnen meedoen!

Nieuwe activiteiten

Er vinden dit jaar ook een aantal nieuwe activiteiten waarover we maandelijks in deze krant een extra tipje van de sluier wordt opgelicht. Voor deze maand is het extra onderdeel een Schuimparty voor jong en oud op zaterdagmiddag 20 juli met daarbij het grootste XXL schuimpartykanon van Europa. De muzikale ondersteuning tijdens deze party ligt in de handen van niemand minder dan DJ Lighthouse.

Op vrijdag is er weer de Snikkemarkt met veel kramen, foodtrucks en Oud-Hollandse ambachten. Ook is het weer mogelijk om zelf met een kraam of kleed op de markt te staan.

Stijgende prijzen

De Snikkeweek wordt in zijn geheel georganiseerd en gerund door vrijwilligers, omdat zij geen entree willen heffen en de prijzen van de consumpties zo laag mogelijk willen houden, moeten zij als organisatie creatief zijn om de stijgende kostprijzen het hoofd te bieden. Het is daarom nu ook voor een ieder mogelijk om vriend van de Snikkeweek te worden en een fust bier te sponsoren. Met de slogan ‘Sponsor gerust een fust’ kun je voor €150,- meedoen en kan je, indien gewenst, worden vermeldt op het Sponsorbord en de schermen in de tent.

Hou het Snikkeweeknieuws de komende maanden in de gaten om niets van de activiteiten van 2024 te missen. Ben je nu al enthousiast en wil jij jezelf al opgeven voor het beachvolleybal of de braderie, stuur dan een e-mail naar info@snikkeweekhaulerwijk.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda