Haulerwijk

Buurtcamping van 19 t/m 21 juli

Buurtcamping van 19 t/m 21 juli

De buurtcamping in Haulerwijk vindt dit jaar voor de zesde keer plaats. Altijd gezellig, voor zowel betalende kampeerders als mensen met een kleine beurs en vrijwilligers.

Samen eten, spelletjes doen en 's avonds rond het kampvuur genieten van muziek. Gewoon lekker samen het kampeerleven beleven in eigen dorp. Een enthousiast team van vrijwilligers bouwt samen de camping op, organiseert de activiteiten en zorgt er op die manier voor dat buurtgenoten elkaar beter leren kennen tijdens het ontspannen kampeerweekend.

Er is dit jaar extra aandacht voor de kinderen, met activiteiten als 'de knutselclub' en de ';kookclub'. Hoe leuk is het wanneer je zelf mag helpen bij het koken van gezonde maaltijden voor de hele groep kampeerders en gezonde snacks leert maken!

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER OF OM TE KOMEN KAMPEREN?

Woon je in de gemeente Ooststellingwerf, ben je enthousiast geraakt en wil je meedoen? Aanmelden kan via frederike@debuurtcamping.nl

Minima en vrijwilligers kunnen komen kamperen voor € 12,50 per plek voor 2 nachten (met eigen tent, caravan of leentent) Overige kampeerders betalen € 20 voor 2 nachten. Alle maaltijden worden verzorgd en de kosten hiervan zijn € 10,- p.p. / kinderen € 5,- p.p. Als betaling van een weekend kamperen op De Buurtcamping problemen geven, stuur dan alsnog een mail en laat dit weten. Dat geldt ook voor het niet hebben van de juiste kampeerspullen. Bij 'tante Leen'; is alles te leen: van tent, luchtbed tot slaapzak.

Foto: Marian Nissink

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda