Haulerwijk

De buurthaven is verhuisd

De buurthaven is verhuisd

De Buurthaven is sinds donderdagochtend 6 juni verhuisd naar de kantine van Sportvereniging Haulerwijk.

Sinds aan aantal jaren wordt in dorpshuis De Enter, voor iedereen die behoefte heeft, aan een kopje koffie en contact met andere inwoners, een bijeenkomst georganiseerd op de woensdagochtend van 10 tot 12 uur. De afgelopen periode heeft het bestuur met De Enter gekeken of hun activiteiten kunnen uitbreiden en is er besloten om dat vanaf 6 juni voorlopig in de kantine van sv Haulerwijk aan de Scheidingsreed 1 te gaan doen.

KOFFIEOCHTEND OP DONDERDAG

U bent vanaf donderdagochtend 6 juni van 10 tot 12 uur van harte welkom bij sv Haulerwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. De inloopochtenden is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. In De Buurthaven komen inwoners uit de omgeving van Haulerwijk samen voor een praatje. Afhankelijk van wie er komt, wordt bepaald of het alleen een kopje koffie drinken of dat een activiteit zoals bijvoorbeeld iets creatiefs wordt gedaan. Een buffet met een borreltje, een High Tea en een barbecue staan ook op het programma. U kiest zelf of u meedoet aan een activiteiten, vaak kosteloos net als de koffie, maar voor bijzondere activiteiten vragen ze een kleine bijdrage.

Alles is mogelijk en iedereen is welkom. Bij mooi weer is er een optie om buiten te zitten en met elkaar te genieten van het groen en de vogels. 'Belangrijk dat mensen elkaar kunnen ontmoeten'. De volgende activiteiten staan op het programma (opgeven als u mee wilt doen!): Donderdag 20 juni buffet met een borreltje, donderdag 25 juli High Tea en vrijdag 13 september BBQ. In de maand augustus houden ze even een pauze en starten ze op donderdag  5 september weer.

Heeft u vragen, wilt u langskomen of meehelpen? Wees van harte welkom. Contact is ook mogelijk via debuurthaven@gmail.com

Foto: Jan Bies

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda