Haulerwijk

Wandelen, puzzelen en happen

Wandelen, puzzelen en happen

Met het idee om Haulerwijk op de kaart te zetten en iets leuks te bedenken voor iedereen, hebben een paar ondernemers van Ondernemersvereniging Haulerwijk een leuke Proef- en Beleefwandeling bedacht door Haulerwijk.

Met een wandeltocht door Haulerwijk en het park en daarbij het idee van Happen & Stappen, bedachten een aantal ondernemers een leuk evenement voor het dorp.

Op vrijdag 21 juni kan iedereen meedoen met de Proef- en Beleefwandeling in Haulerwijk. Tijdens deze tocht krijgen de deelnemers de opdracht om letters te verzamelen en daarnaast kunnen ze op verschillende adressen genieten van een hapje en drankje. Bij het laatste punt wordt het toetje genuttigd.

De route is 5,43 kilometer lang en is daarmee geschikt voor jong en oud. De start is tussen 17 en 18 uur bij Meubelstoffeerderij Visser aan de Leeksterweg 2A. De kosten zijn €19,50 voor iedereen boven de 12 jaar en voor 3 tot 12 jarigen is dat €7,50. Tot 3 jaar kan gratis meedoen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, dan kan je je opgeven bij Bakkerij Graan & Meer, via e-mail bakkerij@graanenmeer.nl of bel 06-45082012.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda