Haulerwijk

Juni beweegmaand

Juni beweegmaand

Er zijn de komende tijd weer diverse sportactiviteiten in Haulerwijk. Zo kun je alvast beginnen met de training voor de Snikkerun. Die wordt op zaterdag 6 juli gehouden vanaf de sportvelden van sv Haulerwijk.

Voor alle leeftijdsgroepen zijn er activiteiten gepland. Voor de kinderen is er een funrun en volwassenen kunnen meedoen aan de 5 of 10 kilometer. Er ligt dit jaar een premie van 25 euro klaar voor diegene die het parcoursrecord weet te verbreken. Die staan best scherp. Voor de 5 kilometer heren staat het record op 16:48, vorig jaar gevestigd door Siebert Nutma, voor de dames staat het record op 18:09, twee jaar geleden gelopen door Jessica Oosterlo. Voor de 10 kilometer staat het record bij de heren op 34:59, vorig jaar gelopen door Jan Sytze Jonker en het record bij de dames staat op 41:26, twee jaar geleden gevestigd door An Renckens.

Kijk voor het hele programma op www.snikkerun.nl

STRAATVOLLEYBAL

Ook kan er de komende weken weer gevolleybald worden achter het gebouw van De Samensprong. Het is dit jaar de 40e editie van het Tweeberg Straatvolleybal dat wordt gehouden van 12 tot 22 juni. Speeldata zijn 12, 14, 17, 19 en 22 juni. De tussenliggende dagen worden gepland als reserve, voor het geval het weer tegenzit. Het jeugdtoernooi wordt op vrijdag 14 juni gehouden voor de bassischoolleerlingen. Er wordt gespeeld in drie klasses. De eerste klasse bestaat uit negen teams, de tweede en derde klasse ieder uit 11 teams. Er staan dus weer heel wat wedstrijden op het programma! Kijk voor alle informatie op www.straatvolleybalhaulerwijk.nl

Wil je niet hardlopen of volleyballen? In Haulerwijk kun je ook onder andere zwemmen, skeeleren, wandelen, tennissen, fitnessen of fietsen. En wil je sport kijken? Dan is vanaf 14 juni het Europees Kampioenschap voetbal op de buis!

Foto: Sjoerd Weiland

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda