Haulerwijk

"Kunst op het Menu"

Donderdagavond 28 maart wordt de expositie ‘Kunst op het Menu’ geopend bij Galerie Hummel. De expositie is van de Teken- en Schildergroep Roden.

Van 28 maart tot 28 september exposeren 33 leden van de dinsdag- en vrijdagmorgen groep van de Teken- en Schildergroep Roden in Galerie Hummel, Leeksterweg 37 in Haulerwijk. De Teken- en Schildergroep Roden is een bloeiende vereniging met ruim 240 leden afkomstig uit Drenthe, Groningen en Friesland. Verdeeld over 16 groepen wordt op één dagdeel per week naar hartenlust getekend en geschilderd. Onderleiding van professionele kunstenaars wordt er gewerkt in diverse technieken. Naast het plezier is ook het sociale aspect zeer belangrijk. De T.S.R is gevestigd in een ruim en rolstoelvriendelijk Atelier in Roden. Voor meer info www.tekenen-schilderen-roden.nl

Met de bevlogen toespraak van Vroukje Hartlief-Ananias is donderdag 28 maart de tentoonstelling van de dinsdag- en vrijdagmorgen groep van de Teken- en Schildergroep uit Roden geopend. De werken zijn nog tot en met 28 september tijdens de openingstijden van Hummel Haulerwijk te bewonderen. Op de foto het olieverfschilderij van Wijke van den Berg met de titel 'Frontenac park, Ontario Canada'. De kleine foto is een acryl schilderij van Cor de Boer met titel 'Het wad bij Moddergat'.(Foto: Jan Bies)

Voor openingstijden kijkt u op www.hummelhaulerwijk.nl

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk