Haulerwijk

KNSB landelijke baan finale in Haulerwijk

In 2016 heeft skeelervereniging De Draai een mooie nieuwe piste gekregen, waar inmiddels met veel plezier menig rondje op is gereden. Nu is het tijd voor een mooie nieuwe belijning op de baan.

POIESZ ZEGELACTIE

Om dit te kunnen bekostigen zamelen 'De Draaiers' al het hele seizoen losse Poiesz-zegels en volle spaarkaarten in, maar er kan nog meer bij. Daarom zullen de leden en trainers van de sportvereniging in de maanden augustus en september, tijdens de trainingen, een aantal keren langs de deuren in Haulerwijk gaan om zoveel mogelijk zegels op te halen in het dorp. Draagt u de skeelervereniging een warm hart toe? Spaar dan uw zegels of volle kaarten op en leg ze alvast klaar. Woont u niet in Haulerwijk of treffen de skeeleraars u niet thuis, dan kunt u de zegels en spaarkaarten ook langsbrengen in de kantine van De Draai, aan de Snikke 8.

Er wordt op maandagvond en donderdag van 17.45 tot 21 uur getraind. U bent dan van harte welkom om ook even langs de baan te blijven kijken. Dan kunt u meteen zien waar uw donatie terecht komt en hoeveel sportplezier de leden van De Draai hieraan beleven.

KNSB LANGELIJKE BAAN FINALE SENIOREN

Op zaterdag 17 augustus is de skeelerbaan in Haulerwijk geselecteerd door de KNSB om een landelijke baan competitiewedstrijd te organiseren. Tijdens dit evenement zullen de senioren een 500 meter en een afvalkoers rijden. Kom deze toppers allemaal aanmoedigen de wedstrijden beginnen om 14 uur en de toegang is gratis. Om deze dag tot een groot succes te laten worden kan De Draai nog wel een aantal vrijwilligers gebruiken. Mocht u/jij willen helpen geef je dan op via de mail bij Adrie Kruims (adriekruims@gmail.com).

Meer informatie is te vinden op www.isvdedraai.nl

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk