Haulerwijk

Kalender 2020 Zwembad Haulewelle

De voorbereidingen voor een nieuwe kalender zijn al weer geweest. Deze weekkalender is een uitgave van stichting ‘De Vrienden van Haulewelle’. Hiermee wil men graag geld ophalen dat gebruikt kan worden voor het zwembad.

INLEVEREN TOT UITERLIJK 14 SEPTEMBER 2019 !!!

Nadat eerder de schildersclub, de historische verenigingen en fotografen uit Haule, Waskemeer en Haulerwijk de kalender hebben gevuld met mooie foto's, is het nu de beurt aan u!

FOTOWEDSTRIJD

Het idee is nu ontstaan dat inwoners van Haule, Waskemeer en Haulerwijk foto's mogen opsturen. Dat mag van alles zijn, maar foto’s die betrekking hebben op deze drie dorpen krijgen voorrang. Het mogen ook foto’s zijn van een paar jaar geleden. Uit het totale aanbod opgestuurde foto's zal een commissie een keuze gaan maken welke worden afgedrukt. De foto's moeten minimaal 500 kb zijn, een liggend formaat hebben en 1 foto per inzender. U kunt de foto opsturen tot 1 september 2019. Graag voorzien van naam en eventuele titel. Dit kunt u mailen naar krant@haulerwijk.nl o.v.v. fotowedstrijd kalender 2020. Wie weet staat uw foto volgend jaar op de zwembadkalender van de Vrienden van Haulewelle.

ACTIVITEITEN DOORGEVEN

Verenigingen in Haule, Waskemeer en Haulerwijk kunnen hun activiteiten voor het jaar 2020 doorgeven. De redactie van Maandblad ';Haulerwijk' coördineert het allemaal en u kunt de activiteit doorgeven op e-mail krant@haulerwijk.nl (onder vermelding van 'kalender zwembad').

Graag vóór 14 september reageren om zeker te zijn dat uw gegevens worden opgenomen. Na deze datum gaat BVK grafisch vormgever er mee aan de slag om er iets moois van te maken. De drukkerij hoopt eind oktober de kalender gedrukt te hebben, zodat de verkoop op tijd kan beginnen.

Terug naar overzicht