Haulerwijk

Publieksfinanciering voor de herberg slaat aan

Publieksfinanciering voor de herberg slaat aan

In de vorige editie van Maandblad 'Haulerwijk' heeft deze oproep ook gestaan, maar door de vakantieperiode is het misschien blijven liggen of aan de aandacht ontsnapt.

Wat is nu de bedoeling van de Herberg in Waskemeer? Een vraag die ons geregeld wordt gesteld. We zien zelf ontmoeting en verbinding als kernwoorden. Ontmoeting en verbinding tussen mensen, de verschillende generaties, de omliggende dorpen. Dat de deur van de ontmoetingsplek open is voor 'in bakje en in praatje'. Dit in combinatie met de horeca functie voor met name de vele passanten. Het pand 'de Herberg' is reeds aangekocht vóór Stichting de Herberg en zal worden overgenomen dóór de Stichting. We zijn al een heel eind op weg met het financieringsbedrag, ook op de vorige oproep hebben we een aantal positieve reacties gehad, geweldig.

WIN - WIN; TROCH EN FOAR DE MIENSKIP

Als stichting zijn we nog op zoek naar een paar financiers. Niet om zomaar geld te geven, maar om veilig en vertrouwd te beleggen in een lokaal project en de stichting geld te lenen, mèt rente. Dit is een win-win situatie; wij kunnen de aankoop realiseren en u ontvangt een mooi rendement over uw (spaar)geld. Troch en foar de mienskip dus. Er kan een korte of langere periode geparticipeerd worden vanaf €7000,-. Alles wordt professioneel in een overeenkomst vastgelegd en er wordt maandelijks rente betaald. Twijfel niet langer, laat de Herberg ook een stukje van u worden en neem contact op met Klaas Lise 0516-422529 (k.lise@hotmail.com) of Jan Witteveen 0516-420420 (jan@420media.nl).

Terug naar overzicht