Haulerwijk

Maak een leuke foto van jouw dorp of omgeving

Alle lezers van Maandblad ‘Haulerwijk’ mogen meedoen met een leuke actie van Stichting Vrienden van Haulewelle. Maak een foto van de dorpen Haulerwijk, Haule, Waskemeer of directe omgeving en dan komt deze waarschijnlijk op de kalender van zwembad Haulewelle.

Het duurt nog wel een paar maand voordat u een nieuwe kalender nodig hebt. Toch wordt er al over nagedacht wat met de zwembad- kalender 2020 moet gebeuren. Wat voor foto's moeten hier op afgedrukt worden? Het idee is nu ontstaan dat iedereen foto's mag opsturen. Dat kan van alles zijn, maar foto’s die betrekking hebben op Waskemeer, Haule, Haulerwijk of directe omgeving krijgen voorrang. Het mogen ook foto's zijn van een paar jaar geleden.

Uit het totale aanbod opgestuurde foto’s zal een commissie een keuze gaan maken welke worden afgedrukt. De foto's moeten minimaal 500 kb zijn, een liggend formaat hebben en één foto per inzender. U kunt de foto opsturen tot 15 september. Graag voorzien van naam en eventuele titel. Dit kunt u mailen naar krant@haulerwijk.nl o.v.v. fotowedstrijd kalender 2020. Wie weet staat uw foto volgend jaar wel op de zwembadkalender van de Vrienden van Haulewelle.

Terug naar overzicht