Haulerwijk

HAP organiseert een bijeenkomst

Op maandagavond 7 oktober organiseert het Haulerwijkster Activiteiten Platform (kortweg HAP) een organisatoren-bijeenkomst in dorpshuis De Enter. De avond begint om 20.00 uur.

INWONERS VAN HAULERWIJK OPGELET !!!

Gezamenlijk wil HAP kijken of ze iets kunnen organiseren rondom 75 jaar bevrijding op 5 mei 2020. Op deze avond willen ze graag een groep vormen die zich voor deze dag in wil zetten. Buurtverenigingen, sportverenigingen, leden van plaatselijk belang, de historische vereniging, activiteiten-begeleiders van Sinnehiem, het sportplatform, het betrokken dorp, de gemeente, de toneelvereniging, organisatoren van o.a. het Carbidfest, leden van ondernemersvereniging, jongerenwerkers en andere belangstellenden die graag iets willen organiseren voor Haulerwijk worden uitgenodigd om op deze avond aan te geven wat zij willen organiseren, wanneer en waar zij behoefte aan hebben. Anderzijds zal het HAP aangeven welke activiteiten zij graag georganiseerd ziet in het dorp en zal worden geïnventariseerd wie dat zouden kunnen en willen doen.

Het wordt een avond waarin het HAP graag spijkers met koppen wil slaan: wie gaat wat doen en wat kan het HAP daarin betekenen. Wil jij ook dat Haulerwijk een levendig en betrokken dorp blijft, kom dan langs op 7 oktober in de Enter. Ervaring als organisator is niet vereist. Wil je bij deze avond aanwezig zijn, mail dan naar haphaulerwijk@gmail.com

Terug naar overzicht