Haulerwijk

Roech Wonen verrast met nieuwe formule

Roech Wonen verrast met nieuwe formule

De nieuwe formule van deze woonwinkel in Haulerwijk krijgt de naam ‘Roech Take Away Store’. Dit betekent dat een groot deel van de collectie meubelen en accessoires gelijk na aanschaf door de klant kan worden meegenomen. Uiteraard kunnen ze ook bezorgen.

Met deze Roech Take Away Store komt Roech tegemoet aan een lang gekoesterde wens van een groot deel van de klanten. Eigenaar Gosse Bosma hierover: ‘Uit de praktijk blijkt dat klanten nadat zij een besluit hebben genomen, zo snel mogelijk over hun nieuwe meubelen willen beschikken. Met deze Take Away Store voldoen we nu aan het verlangen van de klant.’ Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan bepaalde aanwezige modellen in een andere kleur, stof of maat te bestellen.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Daarnaast start Roech Wonen met de garantie dat de betreffende artikelen worden aangeboden tegen de laagste prijs. Als de klant op het moment van aankoop toch schriftelijk kan aantonen dat bij een andere meubelzaak exact hetzelfde artikel tegen een lagere prijs wordt aangeboden, dan geldt bij Roech dezelfde prijs. Om ruimte te maken voor deze nieuwe formule wordt een deel van de bestaande collectie meubelen en accessoires met aantrekkelijke kortingen aangeboden.

Op de foto Gosse Bosma van Roech Wonen. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !