Haulerwijk

"De jeugd van Toen" op bezoek bij OSO

Woensdag 16 oktober had de activiteitencommissie van de OSO weer haar maandelijkse bijkomst voor de leden en belangstellenden.

De opkomst was groot en Wierd Ritsema heette iedereen welkom. De cabaretgroep De Jeugd van Toen, een onderdeel van de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega, bracht de nieuwe revue 'Een reis door de tijd' op de planken. Er werden veel komische sketches vaak in de Stellingwerfse streektaal ten gehore gebracht. Ook ontbraken zang en muziek niet. Smartlappen en meezingliedjes; er was voor elk wat wils. Maar ook de mooie bijpassende kostuums vielen in de smaak. Kortom het was weer een mooie gezellige middag. Bregtje Sikkens sloot de middag af met een dankwoord aan de spelers van de cabaretgroep en wenste de leden wel thuis.

De volgende bijeenkomst is op woensdag 6 november. Dan wordt er een proeverij aangeboden door VanSmaak. En op 20 november komen Wil en Thea Kuiper naar De Enter om met beelden en bijpassende muziek hun reisverslag over Albanië te tonen aan de leden. Ook dat belooft weer een mooie middag te worden.

Foto's: Jan Bies

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !