Haulerwijk

JOH gaat van start

Jongeren Organisatie Haulerwijk (JOH) gaat de komende periode meerdere activiteiten in en om Haulerwijk organiseren. Zij richten zich voornamelijk op de doelgroep van 4 tot en met 17 jaar.

De activiteiten die JOH wil organiseren zijn o.a. de kinderdisco, open podium, muziekavonden & spelletjes, knutsel- & filmmiddagen en Halloween (dit is voor alle leeftijden). Het team van JOH bestaat uit Maurits Doller, Nienke Dijkstra, Jetty Vreeling, Aikelien Bisschop, Zelda Deelstra, Wesley van der Veen, Noah Fokkema, Karst Mulder en Tara. Zij zijn allemaal nauw betrokken of woonachtig in Haulerwijk.

Om de betrokkenheid vanuit de jeugd te stimuleren zullen er ook een aantal jongeren in de organisatie komen. Zo houden ze de lijntjes kort en kunnen ze ook aangeven wat er onder de jeugd belangrijk is. De jongerenorganisatie mag gebruik maken van de zaal achter De Koperen Pomp. Zij zijn Jan en Ron hiervoor erg dankbaar. In die zaal zullen een groot gedeelte van de activiteiten plaatsvinden. In het park zullen ook enkele evenementen komen. Als je meer wilt weten, kun je Facebook pagina Jongeren Organisatie Haulerwijk - joh in de gaten houden. Daarop zullen de aankondigingen komen.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !