Haulerwijk

Prijswinnaars kerstactie 2019

Prijswinnaars kerstactie 2019

Van 9 tot en met 21 december werd door Ondernemersvereniging Haulerwijk een kerstactie gehouden. Bij 12 winkeliers kreeg men een bonnetje waarmee je kans maakte op een leuke prijs.

Op maandag 23 december is de trekking geweest van alle lootjes. En dat waren er heel veel. De twaalf winnaars zijn: Riet Welvering (Haulerwijk) wint bij Coop Reinders de kerstmand t.w.v. vijftig euro. Bij Bakkerij van der Meulen ging de mand met leuke spullen naar C. van der Velde (Haulerwijk). Een voederstation voor buitenvogels met accessoires van Ritsema Dier&Tuin is gewonnen door R. Schurer (Bakkeveen). En Francien Hut (Haulerwijk) won een kadobon van vijftig euro bij JIGS women en men's wear. Het onderhoudspakket voor de fiets van Terpstra fietsen ging naar M.W. Cordes (Haulerwijk). Een Stanley gereedschappakket van Hubo Haulerwijk is uitgereikt aan Kyra de Haan (Haulerwijk). Wooncentrum De Vries gaf een schoonloopmat weg en deze is naar familie Boersma (Haulerwijk) gegaan. De kadobon van vijftig euro van de Evangelische boekwinkel Het Aanbod is gewonnen door Anita van der Meulen (Haulerwijk).

'Iedereen van harte gefeliciteerd met de leuke prijs. Veel plezier er mee en de beste wensen voor dit nieuwe jaar', namens de ondernemers van Haulerwijk.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !