Haulerwijk

"De flagge giet út!"

Het heeft iets langer geduurd dan vooraf verwacht, maar dat is ook zeer logisch gezien de hoeveelheid werk dat er is verzet rondom en in De Herberg. Dit is nu in de afrondende fase en daarom gaat op 1 februari de vlag uit en opent De Herberg voor het eerst écht haar deuren.

Iedereen is vanaf dan overdag welkom (maandags gesloten) om op te warmen bij de houtkachel, een praatje te maken of gewoon even van het uitzicht genieten. Kortom te 'ontmoeten'. Er zal een lekkere kop koffie en diverse theesoorten te verkrijgen zijn met een huisgemaakte lekkernij en een sandwich voor de stevige trek. Wel onder voorbehoud dat de dagelijkse bezetting lukt met de groep vrijwilligers die staat te popelen om los te gaan.

Het is ook de bedoeling om activiteiten te organiseren; dit is afhankelijk van de behoefte van de dorpelingen in de buurt, zowel jongeren als iets ouder en nog iets ouder.  Wanneer de vlag niet uithangt, maar er is toch 'actie&', dan kan het een besloten bijeenkomst zijn of een activiteit waarvoor men zich aan kan melden. Zo organiseert de World Servants groep op 25 januari 's avonds een stamppotbuffet. Dus wanneer; vanaf 1 februari dagelijks (behalve op maandag) vanaf 10-17 uur is De Herberg in Waskemeer 'in hûs foar elkenien'.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !