Haulerwijk

Rustpunt voor baby's

Rustpunt voor baby's

Op zaterdag 8 februari opent BabySpa de3Provinciƫn de deuren. Vanuit het verzamelgebouw De Nije Rank aan de Meester Jongebloedstraat start Hillanda Drent-Pater (38) deze nieuwe service.

Ouders en baby's kunnen hier terecht voor een babymassage, maar baby's van 1 tot 9 maanden kunnen ook heerlijk tot rust komen in een speciaal BabySpa bad. Dat bad laat zich nog het beste vergelijken met een heerlijke jacuzzi met water op lichaamstemperatuur. De baby en hun ouders kunnen hier onder begeleiding van Hillanda heerlijk tot rust komen. Samen genieten van liefde, aandacht en ontspanning.

BAARMOEDER

Hillanda, zelf moeder van twee kinderen, kwam dit concept tegen op social media en was gelijk enthousiast: ‘Ik vind werken met kinderen fantastisch. Ik heb bij meerdere kinderdagverblijven gewerkt en ben al 10 jaar gastouder. Ik vond het nu tijd voor wat anders en ga de Baby Spa combineren met het gastouderschap. Ik geef ook aan ouders babymassagecursussen, zodat zij dit zelf bij hun baby kunnen uitvoeren. De Baby Spa is voor ouders en baby een heerlijk moment om samen te ontspannen. Het werkt bijvoorbeeld heel goed voor kinderen die onrustig zijn. Het water is op lichaamstemperatuur, waardoor de baby dezelfde ervaring heeft alsof het weer in de baarmoeder zit.

De opening van BabySpa de3Provinciën is op zaterdag 8 februari. Belangstellenden zijn welkom om tussen 10 en 12 uur een kijkje te komen nemen. Meer informatie is te vinden op www.babyspa-ddp.nl

Op de foto: Eigenaresse Hillanda Drent (r) en moeder Tamara Pater (l) kijken toe hoe de 20 weken oude Rose Huitema met volle teugen geniet van de Baby Spa. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !