Haulerwijk

Kloek levert dagbesteding

Kloek levert dagbesteding

Sinds kort kunnen mensen met een dagbestedingsindicatie ook in Haulerwijk terecht en wel bij Kloek. Kloek is gevestigd aan de Turfsteker 3 in Haulerwijk.

In het voormalige kantoor van de Frisia en is een initiatief van Zorg & Coaching Noord-Nederland dat (jong) volwassenen helpt met psychosociale, psychiatrische en/of gedragsproblematiek te integreren in de samenleving

MEUBELS EN KLEDING

Kloek wil op een maatschappelijk verantwoorde manier zich richten op de duurzame en krachtige inzetbaarheid van mensen. Er worden voor een brede doelgroep verschillende werkzaamheden, activiteiten en trajecten aangeboden. Op dit moment worden er bijvoorbeeld speelgoed en meubels opgeknapt en verkocht, maar is er ook kleding ingezameld om te verkopen. Het pand aan de Turfsteker is dermate groot dat er ook nog kantoor- en vergaderruimte te huur wordt aangeboden.

DEELNEMERS

De deelnemers van Kloek zijn mensen die bijvoorbeeld niet meer deel kunnen nemen aan het reguliere arbeidsproces, die vanuit de participatiewet werkervaring op willen doen, die vanuit de participatiewet weer aan het werk willen of moeten wennen aan een werkritme of voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 uur tot 16 uur bent u van harte welkom! De koffie staat klaar.

Meer informatie is te vinden op: http://www.kloek-haulerwijk.nl

Op de foto de kledingwinkel van Kloek met (v.l.n.r.) begeleiders Cornelis Postma en Sytha Atema, deelnemers Lianne Reenders en Wiebe Post en begeleider Jackelien Visser. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !