Haulerwijk

Kalender 2021 zwembad Haulewelle

De voorbereidingen voor een nieuwe kalender zijn al weer begonnen. Deze weekkalender is een uitgave van stichting ‘De Vrienden van Haulewelle’. Hiermee wil men graag geld ophalen dat gebruikt kan worden voor het zwembad.

Verenigingen in Haule, Waskemeer en Haulerwijk kunnen hun activiteiten voor het jaar 2021 doorgeven. Er van uitgaande dat in dat jaar alles weer mag en kan. De redactie van Maandblad ‘Haulerwijk’ coördineert de samenstelling, het ontwerpen en drukken van de kalender voor de Vrienden van Haulewelle. U kunt uw activiteit doorgeven op e-mail krant@haulerwijk.nl (onder vermelding van 'kalender zwembad').

Graag vóór 15 september reageren om zeker te zijn dat uw gegevens worden opgenomen. Na deze datum gaat BVK grafisch vormgever er mee aan de slag om er iets moois van te maken. De drukkerij hoopt eind oktober de kalender gedrukt te hebben, zodat de verkoop op tijd kan beginnen.

Op de kalender van 2020 staan leuke, vrolijke en bijzondere foto's die werden ingestuurd. Daarvoor leverden de schildersclub, de historische verenigingen en fotografen uit Haule, Waskemeer en Haulerwijk voor de kalender mooie foto's. De nieuwe zal worden opgefleurd met oude foto's van de bedrijven die op de kalender adverteren. Zij mogen een leuke historische foto gaan aanleveren.

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !