Haulerwijk

Verwarring rond bankrekening kalender

Afgelopen weken zijn de kalenders van de Stichting Vrienden van Haulewelle huis-aan-huis verspreid. Voor deze aanpak is gekozen om de trouwe verkopers niet te belasten met persoonlijk contact aan de deur.

Een nadeel was en is, dat wanneer men geld wil overmaken naar het aangegeven banknummer NL58 RABO 0108 0863 05 de volgende melding in beeld komt: Let op! Dit rekeningnummer is van een persoon en staat niet op naam van Vrienden Haulewelle.

'Dit rekeningnummer is wel correct en de giften komen zeker bij de Vrienden en kan besteed worden aan diverse zaken rond het zwembad. De reden van de melding is, dat we geen zakelijke rekening hebben genomen om kosten te besparen', vertelt Roel Wink namens de stichting.

Inmiddels heeft de stichting wel een inschrijving bij de Kamer van Koophandel gerealiseerd en zijn ze bezig de rekening om te zetten naar een zakelijke rekening. Men weet niet binnen welke termijn dit gerealiseerd kan worden. Het verzoek is al bij de bank. 'Hartelijk dank voor de vele bijdragen die wij al mochten ontvangen. Ook heel veel dank aan alle adverteerders. Wanneer u geen bijdrage heeft gedaan omdat u de bovengenoemde melding in beeld kreeg; u kunt het alsnog doen en deze melding gewoon negeren. Wij stellen dit zeer op prijs', aldus de Vrienden.

Mocht u geen kalender in de bus hebben gehad, ze zijn te koop bij Kapsalon Steenhuis.

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !