Haulerwijk

Veel belangstelling voor nieuwbouw

Veel belangstelling voor nieuwbouw

De krapte op de huizenmarkt gaat ook Haulerwijk niet voorbij. Vorige maand een unicum: er stond maar één huis in het dorp te koop. Makelaar Jorrin Mulder is dan ook niet verrast dat er voor het nieuwbouwplan aan de Meester van Ekstraat een overweldigende belangstelling is.

'Dit kleinschalige project is een uitstekende graadmeter voor de lokale markt. Wij zijn dan ook niet verrast dat het zo goed loopt. Er zijn erg veel kopers op de markt die wij als kantoor goed in beeld hebben', vertelt Mulder.

NIEUWBOUWPROJECT

Aan de Meester van Ekstraat, op het terrein van het voormalige Groene Kruisgebouw, worden zeven woningen gebouwd door bouwbedrijf Doornenbal uit Appelscha. De woningen zijn ontworpen door Jorrit Kok die in Oosterwolde het bouwkundig tekenbureau Studio JK runt. De woningen kosten tussen de 200.000 en 250.000 euro exclusief een keuken. Alle woningen staan onder optie, maar zijn nog niet definitief verkocht. Maar wie denkt nog een kans te maken, wordt waarschijnlijk teleurgesteld. Er staat namelijk nog een groot aantal personen op de wachtlijst. Als het weer het toelaat wordt in het voorjaar gestart met de bouw.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Makelaardij Bos & Mulder via 0516-481717 of kijk op www.makelaardijbos.nl

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !