Haulerwijk

Haulewelle maakt zich op voor nieuw seizoen

Haulewelle maakt zich op voor nieuw seizoen

Het bestuur van Zwembad Haulewelle is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen. In verband met corona is het voor het bestuur nog erg lastig om een goed beeld te krijgen van hoe het seizoen eruit komt te zien.

'Wij gaan er vanuit dat we ook komend seizoen nog wel met enige beperkingen te maken gaan krijgen, maar net als afgelopen seizoen leren we daar wel  mee omgaan', zegt voorzitter Gijsbert Hilhorst.

AANPASSINGEN

Afgelopen winter is door de vrijwilligers weinig onderhoud gepleegd. Die activiteiten worden heel binnenkort opgestart. Zo is het de bedoeling dat het bad helemaal opnieuw gecoat gaat worden, omdat de huidige coating niet goed blijft zitten.

PRIJZEN BLIJVEN GELIJK

De abonnementsverkoop start per vandaag. Zie daarvoor de advertentie in deze krant. In verband met de onzekerheden die corona met zich meebrengt heeft het bestuur besloten de prijzen van abonnementen gelijk te houden met die van afgelopen seizoen. 'Juist omdat we nog niet precies weten hoe het seizoen eruit komt te zien, is een prijsaanpassing op dit moment niet wenselijk. Gelet op de omstandigheden waren wij al met al nog best tevreden over vorig seizoen. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe komend seizoen gaat verlopen', aldus de voorzitter.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Het bestuur zoekt nog vrijwilligers die in de weekenden het team van vrijwillige toezichthouders willen komen versterken. Ook is er plaats voor een paar vakantiewerkers die allerlei onderhoudswerkzaamheden bij het zwembad kunnen doen.

MEER INFORMATIE

Het bestuur houdt de internetpagina www.haulewelle.nl en de eigen Facebookpagina actueel. Hier is voor iedereen te lezen wanneer het bad open gaat en welke maatregelen er gelden. Ook worden hier activiteiten aangekondigd die in Haulewelle plaatsvinden. De planning is dat het bad op zaterdag 24 april open gaat, maar in verband met corona houdt het bestuur nog een slag om de arm.

Foto: Sjoerd Weiland

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !