Haulerwijk

Hoe maken wij Haulerwijk bekend en aantrekkelijk voor recreatie en toerisme

Hoe maken wij Haulerwijk bekend en aantrekkelijk voor recreatie en toerisme

Plaatselijk Belang is samen met een tweetal ondernemers gaan brainstormen over het onderwerp: ‘Hoe kunnen we Haulerwijk verfraaien en meer op de kaart zetten.’ Wat heeft Haulerwijk te bieden aan de bewoners en de recreanten die ons dorp bezoeken, hoe kunnen we de levendigheid in het dorp vergroten.

Daarnaast is het goed voor de horeca en de middenstand. Nu zijn er veel zaken, die niet bij iedereen bekend zijn. Bijvoorbeeld een Alpacahoeve in Haulerwijk, waar je alpaca's kunnen knuffelen en een kleine tentoonstelling van miniatuur draglines. Waarschijnlijk zijn er meer activiteiten waar we niet van op de hoogte zijn, bijvoorbeeld een theetuin of kaas maken of koe knuffelen, noem het maar op.

Om alle mooie initiatieven en ideeën van de bewoners en ondernemers in kaart te brengen hebben we hulp nodig van iedereen met de volgende vragen:

a. Welke bijzondere zaken zijn er in Haulerwijk, die bezienswaardigheden zijn?

b. Welke verfraaiingen kunnen we aanbrengen in het dorp?

c. Welke andere ideeën zijn er?

Dus denk mee en kom met je idee/initiatief, want we ontvangen graag zoveel mogelijk reacties! Graag per mail: secr.pbhaulerwijk@gmail.com. Kom je er niet uit of heb je vragen? Voor informatie kun je bellen: 06 211 706 34 (Lucie Cazemier).

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda