Haulerwijk

Jeugd zet beheerder in zonnetje

Jeugd zet beheerder in zonnetje

Henk de Jong, beheerder van het Dorpspark van Haulerwijk, kreeg tot zijn eigen verrassing een aantal kado’s overhandigd van de Haulerwijker jeugd. Daarmee wilden zij hun waardering laten blijken voor de steun die Henk hen altijd biedt.

Afgelopen winter mochten de jongeren gebruikmaken van de kassen en overkapping van het Dorpspark, omdat het bij de containers te koud was. Toen ontstond ook het idee om gezamenlijk eens een barbecue te houden. Dat idee werd op zaterdag 26 juni gerealiseerd. Henk had voor de barbecue en het vlees gezorgd. De jeugd betaalde een eigen bijdrage en met wat steun van het Haulerwijkster Activiteiten Platform (HAP) kon de barbecue doorgang vinden. Tijdens de barbecue die door ongeveer 30 jongeren werd bezocht, ontving Henk als blijk van waardering uit handen van de jongeren meerdere planten, een boom en een schep. Op de foto: Jongeren van Haulerwijk overhandigen als blijk van waardering een aantal kado's aan Henk de Jong voor zijn Dorpspark.

Op de foto vlnr Lars van Drogen, Remko Zoutman, Henk de Jong, Noah Fokkema, Karst Mulder en Jolanda Dijkstra. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !