Haulerwijk

Kalender 2022 zwembad Haulewelle

De eerste voorbereidingen voor een nieuwe kalender zijn al weer begonnen. Deze weekkalender is een uitgave van stichting ‘De Vrienden van Haulewelle’. Hiermee wil men graag geld ophalen dat gebruikt kan worden voor het zwembad.

Verenigingen in Haule, Waskemeer en Haulerwijk kunnen hun activiteiten voor het jaar 2022 doorgeven. Er van uitgaande dat in dat volgend jaar alles weer mag en kan. De redactie van Maandblad 'Haulerwijk' coördineert de samenstelling, het ontwerpen en drukken van de kalender voor de Vrienden van Haulewelle. U kunt uw activiteit doorgeven op e-mail krant@haulerwijk.nl (onder vermelding van 'kalender zwembad').

Graag vóór 17 september reageren om zeker te zijn dat uw gegevens worden opgenomen. Na deze datum gaat BVK grafisch vormgever er mee aan de slag om er iets moois van te maken. De drukkerij hoopt eind oktober de kalender gedrukt te hebben, zodat de verkoop op tijd kan beginnen.

Al jaren worden de foto's op elke pagina afgewisseld met een ander thema. De kalender 2021 was gevuld met oude en nieuwe foto's van de bedrijven die hierop adverteren. Voor de kalender van 2022 zullen de drie toneelverenigingen in hun archieven duiken om leuke, bijzondere en gekke foto’s aan te leveren.

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda