Haulerwijk

Wandel-fit in Haulerwijk

Wandel-fit in Haulerwijk

Iedere dinsdagavond start om 19 uur een groep enthousiastelingen een gezellige wandeling afgewisseld met oefeningen. Startpunt is de kantine bij de sportvelden.

De route wordt per keer bepaald. De ene keer is dit een mooie route door het bos, maar het kan ook langs de fitnesstoestellen bij de tennisbanen. Ideeën voor de route ontstaan vaak tijdens het wandelen. Er wordt een uur gewandeld, die af en toe wordt onderbroken door bijvoorbeeld fitnessoefeningen in het sportpark, een buitenspel of balansoefeningen. Er is altijd een coach aanwezig die ervoor zorgt dat iedereen veilig en verantwoord beweegt, die de route in goede banen leidt en dat er een weloverwogen, goed onderbouwd en afwisselend programma wordt gevolgd. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen. Belangrijk is dat er een veilige en vertrouwde omgeving is waar we op een ontspannen manier kunnen bewegen. Het draait niet alleen om de fysieke, maar ook om de mentale gezondheid. Hiermee draagt het bij aan de vitaliteit!

Wil je ook meedoen? Meld je dan aan via telefoon 06-40907138 of per mail via debuurthaven@gmail.com of info@vitanorm.nl. Deelname is in september gratis. Dankzij een aanvulling van de indicatie vrije dagbesteding van de Buurthaven geldt vanaf oktober een beperkte eigen bijdrage.

Foto: Sjoerd Weiland

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda