Haulerwijk

Halloween Fright Night met Complete chaos

Op 30 oktober vindt vanaf het sportpark van SV Haulerwijk van 19 tot 00 uur de Halloween Fright Night plaats. De organisatie gaat voor complete chaos en dat zal het zijn! Durf jij het aan?

Halloween Fright Night Complete Chaos is een mooie spookroute die door het park gaat, maar als start- en eindpunt de voetbalkantine heeft. Bij de voetbalkantine kunnen de deelnemers voor of na het lopen van de tocht een hapje of een drankje kopen. Er komt een labyrint en een freak show en ook is er een duister Wonderland aanwezig.

ENTREEKAARTEN

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Perfect Flowers. Per entreekaart mag je met maximaal 6 personen naar binnen, mits die 14 jaar of ouder zijn. Dit is een harde leeftijdsgrens. Wees er snel bij want ze hebben een beperkt aantal plekken. Op = op!

OVERLAST

De organisatie realiseert zich dat deze activiteit voor enige overlast kan zorgen voor buurtbewoners. Zij hopen op begrip of nog beter: geef u op en loop mee met de prachtige griezelroute! De organisatie bestaat uit een subgroep van de JOH, te weten: Sonja Timmer, Nienke en Maurits Doller, Jetty Vreeling, Tjitske Posthumus, Janine Vrieling en Johan de Vente.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda