Haulerwijk

IVMV

IVMV staat voor Stichting Inspectie en Veiligheid Maatschappelijk Vastgoed.

Ben jij eigenaar, beheerder of facilitair medewerker van Maatschappelijk Vastgoed? Dan ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van personeel en bezoekers. Wellicht heb je één van de volgende gebouwen in beheer namelijk een Onderwijsinstelling, Overheidsgebouw ,Culturele Instelling, Concertgebouw, Medische & Zorginstelling, Sportaccommodaties, Multifunctionele centra (MFC), Religieuze instelling, Recreatief vastgoed, Parkeergarage ef Winkelcentrum (Retail), Zalenverhuurcentrum, Logeerhuis, Kamerverhuur bedrijf of een ander gebouw met maatschappelijke functie.

De wet en regelgeving op het gebied van veiligheid veranderd continue, vind je het moeilijk dit bij te houden en te implementeren in je organisatie?

Dan bent je aan het goede adres bij onze Stichting, wij maken onze slogan waar en bieden veiligheid volgens een gedetailleerd plan, waarbij wij zorg dragen in de coördinatie van de veiligheid in je gebouw in de breedste zin van het woord, via onze website krijg je een idee voor welke veiligheidssystemen en bedrijfsveiligheidsmiddelen wij je kunnen ontzorgen.

Contactgegevens:
Hoofdweg boven 27 | Assendorperdijk 1
8433 LB | 8012 EG Haulerwijk | Zwolle
marcel@i-vmv.nl (Marcel M.W. Schuurman)
038-7200925

Route Website Vorige pagina