Haulerwijk

Ondernemend Haulerwijk 4: Bosch Car Service Van der Heide

Ondernemend Haulerwijk 4: Bosch Car Service Van der Heide

Elke maand wordt een lid van Ondernemersvereniging Haulerwijk in de spotlights gezet. In juni 2019 is komt Bosch Car Service van der Heide aan het woord. 'Twee bedrijven, één geheel!'

Bosch Car Service van der Heide in Haulerwijk wordt gesplitst. Het autobedrijf is een begrip in Haulerwijk met een rijke historie. Sinds september 1990 runt Peter van der Heide (58) het bedrijf, nadat zijn vader met een eigen autobedrijf was gestopt. Eerst gevestigd aan de rotonde van Haulerwijk en sinds 2007 aan de Turfsteker pal aan de uitvalsweg richting Leek. Mede omdat er geen bedrijfsopvolger is, draagt hij vanaf 17 juni de werkplaatsactiviteiten over. Zelf blijft hij actief als in- en verkoper van auto’s en automakelaar. Particulieren kunnen opdracht geven om hun auto te verkopen of een auto aan te kopen.

WERKPLAATS

De werkplaatsactiviteiten gaan verder onder de naam Tweeberg Autoservice. Achter deze naam gaan Paul Bansberg (34) en Lucas van Bergen (34) schuil. Paul werkt al ruim vier jaar bij Peter in het bedrijf in Haulerwijk en Lucas stapt over vanuit een garagebedrijf in Roden. Samen gaan zij al het onderhoud doen. Beide hebben ruime ervaring in het onderhoud van alle merken auto.

GEEN VERANDERING VOOR KLANTEN

Voor klanten gaat er niet veel veranderen. Zowel de werkplaats als de verkoop blijven in hetzelfde pand. En ook de uitstraling van Bosch Car Service blijft hetzelfde.

Foto: Bosch Car Service van der Heide in Haulerwijk wordt gesplitst.Peter van der Heide (m) blijft actief als in- en verkoper van auto’s en automakelaar, terwijl Paul Bansberg (l) en Lucas van Bergen (r) de werkplaatsactiviteiten overnemen. (Foto: Sjoerd Weiland)

   Terug naar overzicht