Haulerwijk

Ondernemend Haulerwijk 5: Hummel Keukens, Badkamers & Wonen

Ondernemend Haulerwijk 5: Hummel Keukens, Badkamers & Wonen

Deze maand staat Hummel Keukens, Badkamers en Wonen in deze rubriek. Zij hebben sinds juli 2019 een gloednieuwe website. Na de opening van Hummel Wonen in 2018, was de woonspecialist uit Haulerwijk hoog nodig toe aan een nieuwe website.

'Steeds meer mensen doen tegenwoordig online inspiratie op voor hun nieuwe woninginrichting. Of het nu gaat om accessoires voor in de woonkamer of een volledig nieuwe keuken, het begint allemaal op internet.'; stelt eigenaar Jan van Dalen vast. 'Een belangrijk doel voor onze nieuwe website was dan ook dat we onze klanten volop kunnen inspireren. We zijn trots op het resultaat.'

Om dat doel zo goed mogelijk te kunnen verwezenlijken, heeft Hummel de tijd genomen om haar nieuwe website te realiseren. Na een aantal grondige brainstormsessies is er hard gewerkt om de website vanaf nul te ontwikkelen. Eerst is een volledig nieuwe vormgeving gemaakt, die volledig aansluit op de huisstijl van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen. Vervolgens zijn een aantal technische hoogstandjes ingezet om een uitgebreide webwinkel te realiseren.

Uniek in de webwinkel is de configurator, die speciaal door Hummel is ontwikkeld. Hierin is het mogelijk om de configureerbare meubels van Hummel Wonen volledig naar eigen wens samen te stellen. 'Onze klant kan zelf onder meer de grootte, kleur en afwerking van zijn nieuwe bank, stoel of tafel kiezen. Bij iedere keuze wordt de prijs in real-time bijgewerkt. Zo weet onze klant meteen waar hij aan toe is.' vertelt van Dalen trots. Doordat de webwinkel iedere nacht wordt bijgewerkt, staat bovendien de actuele collectie van Hummel Wonen altijd online. Ten slotte is de website voorzien van uitgebreide inspiratiepagina’s met de nieuwste collectie keukens, badkamers, meubels, vloeren en raamdecoratie. ‘Je kunt het zien als een online magazine. Al bladerend door de website kan onze klant steeds meer nieuwe ideeën opdoen voor zijn droominrichting. Ontzettend vernieuwend.' zegt van Dalen erover.

Familiebedrijf Hummel is er trots op dat de volledige website in eigen huis is gerealiseerd. Van de koppeling van onze catalogus met de webwinkel tot de inspiratiepagin's, de ontwikkelingen hebben allemaal in Haulerwijk plaatsgevonden. Dit was mogelijk dankzij een paar rasechte Informatiekundigen die voor Hummel aan de slag zijn gegaan. De woonspecialist met winkels in Haulerwijk en Assen is hiermee weer helemaal klaar voor de toekomst.

Om de lancering van de nieuwe website te vieren is Hummel een lanceringsactie gestart. ‘Wanneer u een afspraak voor een vrijblijvend ontwerp maakt via onze nieuwe website, krijgt u 10% korting op een aankoop bij Hummel Wonen’, zegt van Dalen uitnodigend. De nieuwe website van Hummel is te bezoeken via hummelgroep.nl. 'U bent van harte welkom om rond te kijken op onze nieuwe website en dit bezoek voort te zetten bij één van onze woonwinkels.'

   Terug naar overzicht