Haulerwijk

Ondernemend Haulerwijk 8: JIGS men & women wear

Ondernemend Haulerwijk 8: JIGS men & women wear

Elke maand wordt een lid van Ondernemersvereniging Haulerwijk in de spotlights gezet. In oktober 2019 zijn we op bezoek bij Annette van der Veen (JIGS). Zij gaat al 17 jaar met de mode mee.

Annette van der Veen, eigenaar van kledingwinkel JIGS women & men’s wear aan de rotonde van Haulerwijk gaat al 17 jaar met de mode mee: “Eén van de leuke dingen aan mijn werk is dat er ieder seizoen weer een nieuwe collectie is. En dat ik mode aanbiedt voor diverse leeftijdsgroepen. Dat houdt het werk afwisselend en houdt mij scherp. Ik ben dan ook nog lang niet van plan te stoppen.

HERFST

Na de overname in 2002 begint Annette vol enthousiasme aan haar 18e najaar- en winterseizoen: 'Ik heb in die jaren heel wat trends voorbij zien komen', zegt ze in de altijd gezellig ingerichte winkel. 'Dit najaar is de Schotse en Engelse ruit prominent aanwezig, eventueel gecombineerd met een fleurige bloemprint. Maar ook de krijtstreep is weer helemaal terug. De panterprint die afgelopen periode erg populair was heeft plaatsgemaakt voor een slangenprint. Qua kleuren zien we dit najaar onder andere oker, terra, donkerrood, koraal en groen gecombineerd met zwart en donkerblauw. Prachtig toch? De kleuren passen perfect in deze herfsttijd.' Jigs women & men's wear beschikt over een zeer gevarieerd zowel trendy als tijdloos aanbod. U bent dan ook van harte welkom in de winkel. Samen met Tineke helpen wij u graag aan een passende outfit.

Op de foto Annette van der Veen in haar kledingwinkel Jigs gaat al 17 jaar met de mode mee. (Foto: Sjoerd Weiland)

   Terug naar overzicht