Haulerwijk

Ondernemend Haulerwijk 10: Broekwood

Ondernemend Haulerwijk 10: Broekwood

Elke maand wordt een lid van Ondernemersvereniging Haulerwijk in de spotlights gezet. In december 2019 zijn we op bezoek bij Meubelmakerij Broekwood.

Henk van den Broek, eigenaar van meubelmakerij Broekwood aan de Turfsteker 7 in Haulerwijk is een veelzijdig vakman. Van sleutelkastje tot complete keuken, van speelgoed hobbelpaard tot grafmonument. Maar ook voor tafels, stoelen en op maat gemaakte kasten kun je bij Henk prima terecht. Al meer dan 20 jaar is Henk zelfstandig ondernemer. In het begin kon hij zijn zaak nog combineren met een chauffeursbestaan bij Boonstra Transport, maar naarmate de eigen meubelmakerij beter ging draaien, zat hij steeds minder op de vrachtwagen.

Broekwood levert zowel voor bedrijven als voor particulieren meubels op maat. 'De afwisseling vind ik het mooiste', zegt Henk in zijn werkplaats. 'De ene keer werk ik aan een kast en de andere keer maak ik weer heel iets anders. Waar meubelzaken vooral een standaard assortiment leveren, kun je bij mij terecht voor maatwerk. Elke houtsoort, elke kleur en elk formaat is leverbaar en elk product komt in goed overleg met de klant tot stand.' Henk vat het kernachtig samen als: 'Uw idee is ons product!'. Meer informatie via www.broekwood.com

Foto: Sjoerd Weiland

 

   Terug naar overzicht