Haulerwijk

Ondernemend Haulerwijk 14: JLS schoonmaakbedrijf

Ondernemend Haulerwijk 14: JLS schoonmaakbedrijf

Elke maand wordt een lid van Ondernemersvereniging Haulerwijk in de spotlights gezet. In april 2020 zijn we op bezoek bij JLS schoonmaakbedrijf.

Op 1 april 2020 bestond schoonmaakbedrijf JLS precies 10 jaar. JLS is de afkorting van Jan Lezwijn Schoonmaak. Zoals veel inwoners van Haulerwijk weten is Jan de trotse oprichter van JLS, in oktober 2019 overleden. Zijn vrouw, Yvonne Lezwijn-Luchtenveld heeft besloten per 1 mei te stoppen met haar eigen bedrijf Yvonne's Tandtechniek en het schoonmaakbedrijf van Jan voort te zetten. 'Ik kan simpelweg niet beide doen', zo vertelt Yvonne. 'Ik heb dus besloten te stoppen met mijn eigen bedrijf en met het team van JLS door te gaan. Tijdens deze Coronacrisis een goed besluit, omdat ik als tandtechnicus nu tijdelijk geen werk heb. Het is wel een belangrijke en fundamentele keuze om in de voetsporen van Jan verder te gaan.' Bedrijven en particulieren kunnen bij JLS terecht voor alle schoonmaakklussen, zoals ramen wassen, dakgoten reinigen, vloeronderhoud, hogedrukreiniging of het schoon opleveren van nieuwbouw en verbouw projecten. Meer informatie is te vinden op www.janlezwijnschoonmaak.nl

Op de foto: Yvonne Lezwijn-Luchtenveld stopt met haar eigen bedrijf Yvonne's Tandtechniek en zet het schoonmaakbedrijf JLS voort. (Foto: Sjoerd Weiland)

   Terug naar overzicht