Haulerwijk

Camping Fraai

Camping Fraai

Camping Fraai is een originele kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk. Vanuit Camping Fraai kun je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

Camping Fraai biedt rust, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer Camping Fraai is autoluw en biedt ruimte aan 17 ruime campingplekken. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Zij volgen het stookalert, dat wil zeggen dat als de weersomstandigheden niet gunstig zijn, vuur niet is toegestaan.

Fraai is benoemd tot Bijzondere Camping. Zij hebben namelijk ook enkele bijzondere accommodaties te huur: een Buggenhoutse woonwagen, twee Pipowagens (waarvan 1 met eigen douche en toilet), een SRV-wagen, een bootje op het droge en twee retrocaravans. Bij Camping Fraai ervaar je rust en gastvrijheid in een persoonlijke sfeer. Hierdoor voel je je al snel thuis.

Gastvrouw is Miranda Kleisen. Zij kan je veel vertellen over culturele activiteiten in de omgeving, bijzondere winkeltjes, mooie musea, leuke dingen om te doen met kinderen, rommelmarkten en bijzondere uitstapjes. Ook verzorgt zij heerlijk uitgebreide ontbijtjes en op verzoek ook andere maaltijden, koffie en thee.

Gastheer Wim van der Zel praat graag met je over oldtimers en helpt je als er iets niet werkt op de camping. Camping Fraai is een kindvriendelijke camping.


Lees meer

   Terug naar overzicht