Haulerwijk

Camperplaats De Ankerplaats

Camperplaats De Ankerplaats

Sinds begin juni 2021 kunnen campereigenaren verblijven bij Kees en Sjoukje Braam op de camperplaats De Ankerplaats aan de Hoofdweg 1 in Een-West. De Ankerplaats ligt net buiten Haulerwijk aan de weg naar Zevenhuizen.

Kees en Sjoukje runden een varkenshouderij, maar besloten in 2015 het roer om te gooien. De varkens gingen de deur uit en het geheel werd een prachtige zorgboerderij, waar mensen met een beperking voor dagbesteding terecht konden. En nu wordt het roer nog een keer omgegooid. De zorgboerderij wordt verkocht, maar draait wel door als dagbestedingsplek en richt het echtpaar zich volledig op de camperplaats.

Op De Ankerplaats is ruimte voor ongeveer tien campers. Bezoekers treffen er ruime plekken aan, voorzien van alle gemakken waar je helemaal tot rust kunt komen. De Ankerplaats is aangemeld bij de ANWB en er zijn contacten gelegd met omliggende toeristische bedrijven, zodat er over en weer doorverwezen kan worden. Bezoekers verblijven in een prachtige omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden en met winkels en lekker eten vlak in de buurt. In de receptie van de Ankerplaats is hierover alle informatie te vinden.

Reserveren kan telefonisch via 06-46037441 of kijk op www.camperplaats-deankerplaats.nl

   Terug naar overzicht